Klinikken

Klinikken på Københavns Fodplejeskole

På Københavns Fodplejeskole har vi en klinik, hvor vores elever og allerede udlærte fodplejere behandler dine fødder, så du går herfra med følelsen af velvære og sunde fødder.

Velfungerende og velplejede fødder er en stor del af dit generelle velvære, og det ved vi her på Københavns Fodplejeskole. Derfor er du meget velkommen til at kigge forbi vores klinik og få en behandling – uanset om du har et lille eller et stort problem, eller om du vil have lidt ekstra forkælelse af dine fødder.

Derudover laver vores udlærte behandlere permanentlakering af tånegle samt thai fodmassage.

Nedenfor ser du en oversigt over de behandlinger, vi tilbyder dig på Københavns Fodplejeskole.

Behandlinger i klinikken på Københavns Fodplejeskole

Hver mandag til torsdag fra klokken 9 til 16, samt fredag fra klokken 8.30 til 14.30  sidder der dygtige elever klar til at give dig en lækker fodplejebehandling og afhjælpe dine eventuelle problemer som for eksempel:

  • Neglesvamp
  • Nedgroede negle
  • Ligtorne
  • Revnede hæle
  • Fodsved
  • Hård hud
  • Kløe mellem tæerne

En elevbehandling på Københavns Fodplejeskole koster dig kun 295 kroner, og så går du til gengæld fra klinikken med følelsen af at gå på skyerne.

Ønsker du en fodbehandling af en uddannet fodplejer, er du meget velkommen på klinikken om torsdagen mellem klokken 9 og klokken 18, samt fredage mellem klokken 8.30 og klokken 14.

Her vælger du mellem en almindelig fodbehandling til 425 kroner, en luksus fodbehandling med peeling eller en ekstra lang og lækker fodmassage til 550 kroner.

Vil du have lidt farve på tilværelsen, tilbyder vi dig også en fodbehandling med neglelakering i en smuk farve til 495 kroner hos en af vores uddannede fodplejere.

Til sidst finder du også en lang række lækre produkter, så du selv kan vedligeholde dine smukke fødder efter din fodbehandling hos Københavns Fodplejeskole. For eksempel har vi lækre cremer fra Gehwol og diverse aflastninger.

Kom ind på Københavns Fodplejeskole og forkæl dig selv i vores klinik

Snyd ikke dig selv for en dejlig fodbehandling til en god pris.

Via dette link kan du online booke tider til fodbehandlinger ved vores elever og udlærte behandlere.

Vi gør opmærksom på at bookninger hos eleverne, kan blive lavet om, hvis der sker ændringer i undervisningsplanen. Du vil så blive kontaktet telefonisk, og vi vil finde en ny tid.

http://kbhfodplejeskole.bestilling.nu/

Kontakt Københavns Fodplejeskoles klinik på 53 20 74 22 og bestil din tid allerede nu.

Sidebar

Anbefalinger fra skolens studerende

“Det er super fedt at starte sin egen klinik.
Jeg føler mig på lige fod med de andre fodterapeuter.”

Sofie Højer Petersen