Om os

Velkommen til Københavns Fodplejeskole

På Københavns Fodplejeskole uddanner vi mennesker, der ønsker at frigøre sig fra sin lønmodtagerstilling og tage kontrol over deres tilværelse, samtidig med at de gør en forskel for deres klienter.

Kender du dig selv i det, er Københavns Fodplejeskole stedet for dig. Her lærer du, hvordan du behandler raske fødder på både børn og voksne, og hvordan du behandler fødder på klienter, der har særlige behov på grund af sygdomme eller andre problemer.

Ud over det garanterer vi dig, at du er fuldt klædt på til din nye tilværelse som selvstændig fodplejer, når du er færdig med din uddannelse på Københavns Fodplejeskole.

Du får viden om, hvordan du bedst markedsfører dig selv, hvordan du håndterer din nye, selvstændige tilværelse, og hvordan du opbygger en sund forretning med en bred kundekreds.

Du er også altid velkommen til at kontakte Studievejledningen på Københavns Fodplejeskole, hvis du har spørgsmål – hos os får du al den viden, du har befor for.

På Københavns Fodplejeskole får du altid den vejledning, du har brug for

Uanset hvilke spørgsmål, der dukker frem undervejs eller efter din uddannelse på Københavns Fodplejeskole, er du altid velkommen til at kontakte os og få gode råd og vejledning.

På den måde er du sikker på, at du altid har en sparringspartner, når du starter det nye kapitel af dit liv.

Læs videre om din uddannelse på hjemmesiden, eller kontakt Københavns Fodplejeskole på telefon 70 20 74 22, og så hjælper vi dig med det, du har brug for.

 

Sidebar

Anbefalinger fra skolens studerende

“Det er super fedt at starte sin egen klinik.
Jeg føler mig på lige fod med de andre fodterapeuter.”

Sofie Højer Petersen